Olahan Sami

Masakan Sami minangka salah sawijining jinis olahan masarakat saka wilayah Sápmi kanggo masarakat Sami, sing kalebu ing Nurwègen, Swèdhen, Finlan lan Ruslan . Masakan tradisional saben daerah duwe sipat masing-masing.

Mangkok susu susu