Wektu Éropa Wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Belarus → Bélarus using AWB
c (N219 ngalih kaca Wektu Éropah Wétan menyang Wektu Éropa Wétan)
c (→‎top: éjaan, replaced: Belarus → Bélarus using AWB)
 
 
Banjur nagara lan kacamatan migunakaké ngisor Wektu Éropa Wétan mung ing mangsa, antarané jam 1:00 UTC ana ing pungkasan ing Oktober nganti ana ing pungkasan Maret:
* [[BelarusBélarus]]
* [[Bulgaria]]
* [[Siprus]]
9.492

besutan