Wektu Éropah Wétan

Wektu Yuropah Wétan (basa Inggris: Eastern European Time, EET) iku jeneng laladan wektu kang digunakaké digunakaké déning nagara Yuropah lan Afrika ing lor lan duwé prabédan wektu +2 UTC.

kuningWektu Yuropah Wétan (UTC+2)
Wektu Panas Yuropah Wétan (UTC+3)

Nagara kalebu ing laladan wektu, antarané:

Banjur nagara lan kacamatan migunakaké ngisor Wektu Yuropah Wétan mung ing mangsa, antarané jam 1:00 UTC ana ing pungkasan ing Ogtober nganti ana ing pungkasan Maret: