Sepur Fajar/Senja Utama Yogya: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: '''Sepur Fajar lan Senja Utama Yogya''' kadang ditulis '''Fajar utawa Senja Utama Yogyakarta''' utawa '''Fajar lan Senja Utama YK''' yaiku layanan sepur penumpang kelas eksekutif lan...)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
'''Sepur Fajar lan Senja Utama Yogya''' kadang ditulis '''Fajar utawa Senja Utama Yogyakarta''' utawa '''Fajar lan Senja Utama YK''' yaiku layanan sepur penumpang kelas eksekutif lan ekonomi premium sing dioperasikake oleh [[PT. Kereta Api Indonesia (Persero)]], nglayani lintas [[Setatsiyun Tugu Yogyakarta|Yogyakarta]]–[[Setatsiyun Pasar Senen|Pasar Senen]] lan sewalike. Layanan sepur nikiiki nduwe wektu kamangkatan ning setatsiyun awal pas wayah esokesuk disebut '''Fajar Utama Yogya''', nalika layanan sepur sing wektu kamangkatane wayah wengi disebut '''Senja Utama Yogya.
{{Infobox layanan sepur
|box_width=
|image_width=
|caption=
|jenis=Sepur Campuran<br>Sepur antarkutha
|status=Beroperasi
|lokal=
|nomor=139-140
|rel=Rel abot
|kelas=Èksekutif lan Ekonomiekonomi Premiumpremium
|difabel=
|tampatduduk=* 50 kursi disusun 2-2 (èksekutif)<br>''kursi saged direbahaké lan diputer''
}}
 
Mulai 1 Mei 2019, sepur Fajar lan Senja Utama Yogya beroperasi nanggo rangkaian sepur seka [[Stainless Steel|bajawaja nirkaratnirteyeng]] gaweane PT INKA kanggo layanan klas eksekutif lan ekonomi premium.
 
== Data teknis ==
821

besutan