Setatsiyun Gundih: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{infobox stasiun | name = Gundih | tinggi = +54 m | kode = GD | image = Stasiun Gundih 2019.jpg | caption = Tampak ngarep Setatsiyun Gundih, 2019 | prov = Jawa Tengah | kabupaten = G...)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
'''Setatsiyun Gundih (GD)''' marupakan [[setatsiyun sepur]] kelas I<!-- KELAS STASIUN INI SUDAH SESUAI DENGAN BUKU INFORMASI DJKA, JANGAN DISUNTING LAGI! --> sing letake ing [[Geyer, Geyer, Grobogan]]. Setatsiyun sing letake pada kadhuwuran +54 m iki marupakan setatsiyun sepur aktif sing letake paling kidul ing [[Daerah Operasi IV Semarang]]. Setatsiyun iki marupakan setatsiyun percabangan watara jalur sing minuju [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang]], [[Setatsiyun Gambringan|Gambringan]], lan [[Setatsiyun Sala Balapan|Solo]]. Keloro rel bertemu ing sebelah kidul setatsiyun.
{{infobox stasiun
| name = Gundih
| pasinyalan = Elektrik tipe [[Len Industri|Sinyal ''Interlocking'' Len]]-02<ref>{{cite journal|title=Study on Interlocking System in Indonesia|url=https://pdfs.semanticscholar.org/beab/714af554a793a1ddb3e041eaee31fa02a4b9.pdf|first1=A.|last1=Sugiana|first2=Key-Seo|last2=Lee|first3=Kang-Soo|last3=Lee|first4=Kyeong-Hwan|last4= Hwang|first5=Won-Kyu|last5=Kwak|year=2015|journal=Nyeondo Hangugcheoldohaghoe Chungyehagsuldaehoe Nonmunjib (Korean Society for Railway)|issue=46}}</ref>
}}
 
'''Setatsiyun Gundih (GD)''' marupakan [[setatsiyun sepur]] kelas I<!-- KELAS STASIUN INI SUDAH SESUAI DENGAN BUKU INFORMASI DJKA, JANGAN DISUNTING LAGI! --> sing letake ing [[Geyer, Geyer, Grobogan]]. Setatsiyun sing letake pada kadhuwuran +54 m iki marupakan setatsiyun sepur aktif sing letake paling kidul ing [[Daerah Operasi IV Semarang]]. Setatsiyun iki marupakan setatsiyun percabangan watara jalur sing minuju [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang]], [[Setatsiyun Gambringan|Gambringan]], lan [[Setatsiyun Sala Balapan|Solo]]. Keloro rel bertemu ing sebelah kidul setatsiyun.
== Pratuduh rujukan ==
817

besutan