Cithakan:Rapèkaké (krama): Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{ambox |image=50px |type=content |text='''{{#if:{{{2|}}}|{{{2}}}|Artikel {{#if:{{{topik|}}}|nggadhah topik {{{topik}}}|}}}} puniki wigatos Wikipedia:Ngrapèk...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
|image=[[File:Miotełka.svg|50px]]
|type=content
|text='''{{#if:{{{2|}}}|{{{2}}}|Artikel {{#if:{{{topik|}}}|nggadhah topik {{{topik}}}|}}}} puniki wigatos [[Wikipedia:Ngrapèkaké artikel|dirapèkakédipunrapèkaken]] supados jumbuh kalih wewaton artikel [[Wikipédia]]'''{{#if:{{{1<includeonly>|</includeonly>}}}|{{br}}<font color="red">'''({{{1}}})'''</font>}}{{br}}Panjenengan saged mbiyantos ngrapèkakéngrapèkaken artikel puniki kanthi mérang dados paragraf-paragraf utawi [[Wikipedia:Wikifikasi|wikifikasi]]. SasampunipunSaksampunipun dirapèkakédipunrapèkaken, tandha puniki kena dibusakdipunbusak.}}{{#if:{{{kat|}}}||<includeonly>[[Kategori:Artikel ingkang wigatos dirapèkaké {{#time: F | {{REVISIONTIMESTAMP}} }} {{#time: Y | {{REVISIONTIMESTAMP}} }}|{{PAGENAME}}]]</includeonly>}}{{#if:{{{topik|}}}|<includeonly>[[Kategori:Artikel sing prelu dibenakaké mawa topik {{{topik}}}]]</includeonly>
}}<noinclude>
* Parameter opsional: alasan keperluan perapian.
116

besutan