Chromalveolata: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata
c (→‎Rujukan: clean up, replaced: protein → protéin using AWB)
c (Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata)
 
| color = greenyellow
| name = Chromalveolata
| image =Gephyrocapsa oceanica.jpg
| image_width = 225px
| image_caption = ''[[Ceratium hirundinella]]'', sawiji [[dinoflagellata]]
8.593

besutan