Seblak: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
== Jinising seblak ==
* ''Seblak garing'' (sinaosa jinis punika boten asring kapanggihaken), inggih punika krupuk pedhes mèmper kaliyan ''basreng''
* ''Seblak teles'': seblak makaroni, seblak cèkèr pitik,<ref>{{cite web|url=https://cookpad.com/id/cari/seblak%20ceker|title=Seblak ceker|work=Cookpad|language=Indonesian}}</ref> seblak mie teles, seblak balung, seblak baso , seblak basreng ( baso goreng gorèng) , seblak batagor , seblak aci , seblak kwetiaw kwètiaw, seblak siomay , seblak snack, seblak kikil, seblak siomay, lan sapanunggalipun.
 
== Pirsani ugi ==
78

besutan