Filem: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Uga delengen: clean up, replaced: Éropah → Éropa (3) using AWB)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Kanggo|filem sajeroning babagan [[fotografi]]|Filem (fotografi)}}
[[Gambar:LouisLePrinceFirstFilmEver RoundhayGardenScene.png|thumb|200px|Filem pisanan sing tau digawé]]
'''Filem''' ({{IPA-id|fi'ləm| utawa fɛ'ləm}}) utawa '''pèlem''' iku gambar-urip, uga asring diarani ''movie'' ing [[basa Inggris]] (pisanané ''[[plèsètan]]'' kanggo 'pindhah gambar'). Film, kanthi kolèktif, kerep diarani '[[sinéma]]'. Gambar-urip iku wangun sèni, wangun populèr saka [[hiburan]], lan uga [[bisnis]].
 
Naraguna anonim