Sambit, Panaraga: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Kecamatan Sambit, Panaraga dipun-alihaken menyang Sambit, Panaraga: sragam
 
c (Kecamatan Sambit, Panaraga dipun-alihaken menyang Sambit, Panaraga: sragam)
8.252

besutan