Siman, Panaraga: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Kecamatan Siman, Panaraga dipun-alihaken menyang Siman, Panaraga: sragam
 
c (Kecamatan Siman, Panaraga dipun-alihaken menyang Siman, Panaraga: sragam)
8.252

besutan