Paus Gregorius XIV: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: uk:Григорій XIV)
c
[[Paus Gregorius XIV]] punika, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1590]]-[[1591]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun Niccolò Sfondrati.
 
 
2.483

besutan