Wiji: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mr:बी
c (bot Menambah: az:Toxum)
c (bot Menambah: mr:बी)
[[la:Semen]]
[[lt:Sėkla]]
[[mr:बी]]
[[ms:Biji]]
[[nds-nl:Zaod (plaante)]]
40.143

besutan