Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Emaus rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.



These are Petronas Towers

Petronas Panorama II.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture