Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Emaus rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.



This is the crystal of bismuth

Bi-crystal-reva.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture