Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Emaus rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.



This is Machu Picchu

Machu Picchu, Peru.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture