Indira Gandhi: Béda antara owahan

48 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: fy:Indira Gandhi)
[[sa:इन्दिरा गान्धी]]
[[sh:Indira Gandhi]]
[[si:ඉන්දිරා ගාන්ධි]]
[[simple:Indira Gandhi]]
[[sk:Indira Gándhiová]]
3.925

besutan