25 Dhésèmber: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Mengubah: hi:२५ दिसम्बर; kosmetik perubahan
c (robot Modifying tt:25 декабрь)
c (bot Mengubah: hi:२५ दिसम्बर; kosmetik perubahan)
<b>''' 25 [[Desember]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* Dinten [[Natal]] miturut [[agama|agami]] [[Kristen]].
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[24 Desember]] - [[25 Desember]] - [[26 Desember]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
{{commonscat|25 December}}
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:25 Desember]]
[[gv:25 Mee ny Nollick]]
[[he:25 בדצמבר]]
[[hi:२५ दिसंबरदिसम्बर]]
[[hif:25 December]]
[[hr:25. prosinca]]
38.419

besutan