Universitas: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: pap:Universidat
c (r2.7.1) (bot Menambah: pap:Universidat)
[[nrm:Euniversitaé]]
[[oc:Universitat]]
[[pap:Universidat]]
[[pl:Uniwersytet]]
[[pms:Università]]
1.683

besutan