Panganggé Mjbmrbot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:

Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!

Pras rembugan 13:22, 8 Oktober 2010 (UTC)

Bot statusBesut

If you want to, I can give you bot status. Just ping me. Meursault2004ngobrol 05:58, 12 Desember 2010 (UTC)

Done. Meursault2004ngobrol 06:48, 12 Desember 2010 (UTC)
Thank you so much Mjbmr Talk 08:42, 12 Desember 2010 (UTC)