1909: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: rue:1909
c (bot Menambah: pnb:1909)
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:1909)
[[ro:1909]]
[[ru:1909 год]]
[[rue:1909]]
[[sah:1909]]
[[scn:1909]]
11.909

besutan