Ukara: Béda antara owahan

124 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
*Katrangan yaiku: yaiku kang dadi andharaning wasesa.
 
==Jenising Ukara==
*[[Ukara Tanggap]]
*[[Ukara Tanduk]]
 
==Pranala Jaba==
*[[Paramasastra Gagrag Anyar]]
*[[Pathining Basa]]
[[Kategori:Linguistik]]
[[Kategori:Paramasastra]]
4.487

besutan