Surat Al Ikhlash: Béda antara owahan

278 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.6.4) (bot Mengubah: en:Surat al-Ikhlas)
== Alih aksara ==
 
== JarwaJarwanipun ==
# Dhawuha: "Allah iku mung siji."
# Allah iku kang disuwuni karang kabutuhan.
# Ora peputra lan ora pinutrakake.
# Lan ora ana sawiji kang madhani.
<ref>Kajarwakaken kanthi midhangetaken ''Tafsir Al-Quran Suci Basa Jawi'' anggitanipun Profesor K.H.R Muhammad Adnan. </ref>
 
== Referensi ==
Naraguna anonim