Srikandhi: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: bjn:Sarikandi; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bjn:Sarikandi; kosmetik perubahan)
Bubar perang Bharatayudha, Dewi Srikandi mati, kanthi cara dibeleh dening [[Aswatama]] nalika turu.<ref name="internet1"/><ref name="buku1"/>
 
== Paraga ==
Dewi srikandhi mripate jahitan, irunge mancung, raine rada ndangak, nuduhake dheweke putri kang nduweni suara ''dencing''.<ref name="buku1"/> Dewi Srikandhi nganggo sanggul, arane ''Sanggul Gedhe''.<ref name="buku1"/> nduweni ''jamang'' kanthi garudane mengguri.<ref name="buku1"/> Sebagian rambute diumbarake polos.<ref name="buku1"/> Kalunge awujud bulan sabit.<ref name="buku1"/> Anggone kain dodot putren.<ref name="buku1"/>
 
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
 
 
{{stub}}
[[Kategori:Paraga Wayang]][[Kategori:wayang]]
 
[[Kategori:Paraga Wayang]][[Kategori:wayang]]
[[Kategori:Wayang]]
 
[[bjn:Sarikandi]]
[[en:Shikhandi]]
[[gu:શિખંડી]]
38.292

besutan