Naval Scene

Gabung 28 Oktober 2006
7 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{userboxbottom}}
 
Sugeng rawuh, monggotepangaken pinarak. Punikakula '''JV500Ichsan''' utawi '''Naval Scene''', wonten kaca panganggo kula ing [http://id.wikipedia.org/wiki/User:Naval_Scene Wikipedia Basa Indonesia].
 
 
2.526

besutan