Tungau: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: et:Lestalised
(durung rampung dipertal)
 
c (r2.7.1) (bot Menambah: et:Lestalised)
[[eo:Akaro]]
[[es:Acari]]
[[et:Lestalised]]
[[eu:Akaro]]
[[fa:کنه‌سانان]]
35.118

besutan