Kiwi (manuk): Béda antara owahan

388 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Kiwi''' iki salah siji jenis manuk kang ora isa mabur. Manuk iki urip ing Selandia Anyar saka ''genus'' ''Apteryx''(siji-sijine ''genus'' ing ''family'' Apterygidae). Mnuk kiwi ...)
 
{{Taxobox
| name = Kiwi
| color = pink
| image = Apteryx mantelli -Rotorua, North Island, New Zealand-8a.jpg
| image_width = 200px
| regnum = [[Kewan|Animalia]]
| phylum = [[Chordata]]
| classis = [[Manuk|Aves]]
| ordo = [[Struthioniformes]]
| familia = '''Apterygidae'''
| familia_authority = G.R. Gray, 1840
| genus = '''''Apteryx'''''
| genus_authority = [[George Shaw|Shaw]], 1813
}}
'''Kiwi''' iki salah siji jenis manuk kang ora isa mabur. Manuk iki urip ing [[Selandia Anyar]] saka ''genus'' ''Apteryx''(siji-sijine ''genus'' ing ''family'' Apterygidae). Mnuk kiwi ukurane cilik, kaya [[pitik]]. Manuk iki kagolong ''spesies'' kang kaancam punah. Kiwi uga digunakake simbol negara Selandia Anyar.<ref>http://www.lintasberita.com/Lifestyle/Pendidikan/sebaran-kiwi-di-new-zealand</ref>
 
5.490

besutan