Penyanyi: Béda antara owahan

122 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
pasang gambar
((anyar saka id))
 
(pasang gambar)
[[Gambar:Britney_Spears.jpg||thumb|200px|[[Britney Spears]] penyanyi kang misuwur ing donya ]]
'''Penyanyi''' yaiku wong kang mumpangatake [[swara]]né kanggo salah sijine gawean, kasenengan utawa hobi kang ngunakake piranti kanggo nyiptakake lagu kanthi iringané [[musik]] utawa misuwur karan jeneng pemusik. Nyanyian bisa uga kagolong ing melodi suwara , nanging tembung ''vokalis'' bisa uga digolongake dening penyanyi karana bisa ngasilake suwara-suwara ing njaba melodi.Ing tlatah [[jawa]] penyanyi wadon asring kasebut karan jeneng biduan.
 
* [[Tembang]]
* [[Gendhing]]
 
{{Commonscat|Vocalists}}
 
 
 
4.454

besutan