Naraguna:PL09Puryono

PL09Puryono
Panganggo
[[Gambar:
Puryono Yono
|238px|]]
JenengPuryono
Tandha tanganPL09Puryono (wicara)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak naraguna
Pribadi
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"
Naraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia

Bintang Wiki

besut
  BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:41, 3 Juni 2011 (UTC)


  Lading emas
Naragina punika kathah migunakaken lading kanggé nyiptakaken penggalan-penggalan informasi arupi artikel rintisan utawi stub ing Wikipedia.

Senaos artikel stub asring dipunanggep kirang nggadhahi kuwalitas déning naragina sanès, nanging gadhah potènsi dados perintis lairipun artikel-artikel saé.

Amargi saking punika pangripta stub peryogi dipun paringi anugerah, arupi Lading Emas Wikipedia. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi damel kathah artikel rintisan. Maturnuwun. Pras rembugan 07:45, 4 Juni 2011 (UTC)


  BintangWiki Geografi
"BintangWiki Geografi" dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik geografi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun sregeb adamel rintisan artikel geografi kanggé mepaki Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Pras rembugan 00:06, 24 Juni 2011 (UTC)


  BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Pak Puryono sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi paring pambiyantu ing kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Tracy pirembagan 16:36, 13 September 2011 (UTC)

Nuwun!

Nama kula Puryono, Panitiya Papat Limpad 2011 Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Bahasa dan Sastra Jawa.


Patroli

besut
1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

13 Juli 2024

12 Juli 2024

11 Juli 2024

10 Juli 2024

9 Juli 2024

8 Juli 2024

7 Juli 2024


1000 artikel anyar

13 Juli 2024

12 Juli 2024

11 Juli 2024

10 Juli 2024

9 Juli 2024

8 Juli 2024

7 Juli 2024

6 Juli 2024

5 Juli 2024

4 Juli 2024

3 Juli 2024

2 Juli 2024

1 Juli 2024

30 Juni 2024

29 Juni 2024

28 Juni 2024

27 Juni 2024

26 Juni 2024

25 Juni 2024

24 Juni 2024

23 Juni 2024