Kenari (manuk): Béda antara owahan

60 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
# [[Kenari Lancashire]], menika jinis paling ageng ing negara [[Inggris]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet4"/> Jaman saniki Kenari spesies jinis menika ugi angèl dipuntemoni.<ref name="Internet3"/> Manuk jinis menika namung ketingal menawi nembé ngempal kaliyan jinis kenari sanèsipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Pratandha jinis kenari menika nggadhahi [[mahkota]] utawi jambul ingkang dipunwastani [[Lancashire Coppy]].<ref name="Internet3"/> Ingkang wujudipun bunder ingkang dipunwastani [[Lancashire Plain Head]].<ref name="Internet3"/>
# [[Kenari Gloster]], kenari jinis menika paling alit saking jinis kenari sanèsipun.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawanipun boten langkung [[11]]cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet5">{{id}}[http://burungkicauan.net/ciri-kenari-f1/](dipunundhiuh tanggal 26 April 2011)</ref> Kenari Gloster warnanipun kuning lan wulunipun warna [[pethak]] semu [[ijem]] sami kaliyan [[buntutipun]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> ing [[sirah]] wonten ingkang nggadhahi [[jambul]] wonten ugi ingkang boten nggadhahi [[jambul]].<ref name="Internet3"/> Manuk jinis menika ingkang boten nggadhahi jambul saged dipunwastani [[Consort]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari London Francy]], menika jinis kangkenari ingkang paling tua[[sepuh]] lan turugi wissampun [[punah]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [5] Manuk jinis ikimenika saé apiksanget wujudewujudipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Wulune[[Wulu]] wernanelan [[buntutipun]] werni semu [[emas]] lan hiasan rupawarni ireng ing lar lan buntute[[cemeng]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Manuk jinis iki paling tuwa ing Inggris lan wujude uga unik, rupane ireng.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Fite Francy]],Manuk jinis iki, lagi wae dikenal dening masyarakat.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Renkarnasi saka [[kenari london francy]] nanging ukurane luwih cilik.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> kanthi wulu kang alus, lar lan buntute rupa putih.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawane uga ora luwih saka 11 cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
 
326

besutan