Naval Scene

Gabung 28 Oktober 2006
15 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
 
Sugeng rawuh, tepangaken kula '''JV500Ichsan''' utawi '''Naval Scene''', wonten kaca panganggo kula ing [http://id.wikipedia.org/wiki/User:Naval_Scene Wikipedia Basa Indonesia].
 
 
Matur nuwun,</br>
Naval Scene
 
 
==Bintang Wiki==
{{BintangWiki4L|Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|rembugan]]</sup> 08:48, 3 Juni 2011 (UTC)}}
 
2.526

besutan