Melilla: Béda antara owahan

105 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Melilla''' kuwi sawijining eksklave duwèké Spanyol ing Mediterania kang amba wilayahé 12,3 km², dumunung ing pesisir lor panté Afrika Lor lan diub...)
 
 
Melilla (lan Ceuta) minangka plabuan bébas sadurungé Spanyol dadi anggota [[Uni Eropah|Uni Éropah]]. Miturut cacah taun 2008, pedunungé ana 73.460 jiwa. Kutha iki nduwèni pedunung kang agamané [[Kristen]], [[Muslim]] (utamané wong Berber), lan [[Yahudi]] (minoritas). [[Basa Spanyo]] minangka basa resmi masarakat, nanging sawijining dialèk basa lokal (basa Riff Berber) uga umum dipigunakaké.
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Eksklave]]
[[Kategori:Wilayah otonomi Spanyol]]
[[Kategori:Kutha ing Spanyol]]
Naraguna anonim