Abdurrahman As-Sudais: Béda antara owahan

139 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| children =
}}
Abdurrahman as-Sudais inggih menika salah satunggalipun qori kawentar ingkang asalipun saking [[Arab Saudi]]. Panjenenganipun lair ing Saudi Arabia saking kabilah keluarga Anza. Panjenenganipun samenika dados imam utama ing [[Masjidil Haram]], [Mekkah]] Al Mukarramah.Ing yuswanipun ingkang nembe 12 taun, SA sampun apal kitab suci [[Al Quran]]. Wekdal menika panjenenganipun sekolah ing SD ‘Al Muthana Bin Harith’. Taun 1979, panjenengan lulus kathi predhikat istimewa saking [[Institut Sains Riyadh]]. Taun 1983, SA ngudi gelar sarjana ing bidhang Syariah ing [[Universitas Riyadh]], lajeng gelar master ing Fakultas Syariah ing Universitas Islam Imam Muhammad bin Saud ing taun 1987. Lan gelar profesor saking [[Universitas Syariah Islamiyah Ummul Qura’]] ing taun 1995.As kawentar ing saedhenging donya Islam minangka qori ingkang nggadhahi swanten ingkang khas lan kanthi perasaan nalikanipun maos Al Quran.
8.966

besutan