Pérak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Perak dipunalihaken dhumateng Pérak: pasang aksara
c (r2.6.2) (bot Mengubah: ta:வெள்ளி (மாழை))
c (Perak dipunalihaken dhumateng Pérak: pasang aksara)
4.454

besutan