Hatta Rajasa: Béda antara owahan

228 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Ir M Hatta Rajasa''',({{lahirmati|[[Palembang]], [[Sumatera Selatan]]|18|12|1953}}) pangusaha lan [[CEO]] kang sukses kang saiki konsentrasi dadi politisi<ref name="hatta">{{id}}[http://www.tokoh-indonesia.com/ensiklopedi/h/hatta-rajasa/biografi/index.shtml biografi Hatta Rajasa] dipununduh tanggal 29 Juni 2011 </ref>. Sauwisé mlebu partai, kabeh perusahaan kang diduweni dening Hatta Rajasa di edol, Hatta uga dianggep dadi penganut [[pluralisme]] ning polotik, lan anduweni obsesi dadi [[politisi]] negarawan kang ngatumakaké kapentengan rakyaté. Wus biasa kerja abot, jujur, mandiri lan biasa kerjasama awit cilik. Sekjen Partai Amanat Nasional iki, dipercaya kanggo nunjukake ''integritas'' lan ''kapasitas''eé njabat dadi Menristek ning Kabinet Gotong-Royong lan dadi Menteri Perhubungan ning Kabinet Indonésia kang anyar.
 
==Pendidikan==
6.047

besutan