Nunung: Béda antara owahan

467 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
{{Infobox artis indonesia
| name = Nunung
 
Nunung kang sering ngompol nalika tampil ning panggung iki memang anduweni penyakit katurunan, yaiku ngompolan.<ref name="Nunung Sr">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/nunung-mengompol-karena-keturunan.html Artikel Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 JUni 2011 </ref>
 
Penyakit kuwi dimudhunaké saka ibuné.<ref name="Nunung Sr"/>
Penyakit kaya kuwi ora namung kumat nalika ning studio, nalika gojegan ning ngumah uga sering kumat.<ref name="Nunung Sr"/>
Nunung tau njalani terapi kanggo nyuda penyakité kuwi, ananging wis pasrah amarga kuwi memang penyakit keturunan.<ref name="Nunung Sr"/>
Ning akhiré, Nunung kang tau olih ''komplain'' masalah kuwi namung bisa meneng amarga dheweké uga ora bisa ngapa-ngapa, kabeh mau gudu gawean.<ref name="Nunung Sr"/>
==Chatetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan