Sutan Syahrir: Béda antara owahan

326 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
 
 
'''Sutan Syahrir''' (ejaan lama:'''Soetan Sjahrir''') ({{lahirmati|[[Kota Padang Panjang|Padang Panjang]], [[Sumatera Kulon]]|5|3|1909|[[Zürich]], [[Swiss]]|9|4|1966}}) yaiku sawijining [[politikus]] lan [[perdana menteri]] pisanan ing [[Indonesia]]. IDheweke njabat dadi [[Perdana Menteri Indonesia]] saka [[14 November]] [[1945]] nganti tekan [[20 Juni]] [[1947]]. Syahrir ngedegake [[Partai Sosialis Indonesia]] ana ing taun [[1948]]. Sutan mati ana ing pengasingan nalika dadi tawanan politik lan dimakamke ing [[TMP Kalibata]], [[Daerah Khusus Ibukota Jakarta|Jakarta]].
 
 
 
4.395

besutan