Tompi: Béda antara owahan

100 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Miturut masalah [[Kleptokrasi]] kang dadi julukané [[Indonésia]].<ref name="tompi"/>
Tompi anduweni pandapat, menawa industri musik ning [[Indonésia]] ora variatif.<ref name="tompi"/>
 
 
6.047

besutan