Tompi: Béda antara owahan

181 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
dadi pilihané [[masarakat]] tinimbang tuku sing legal.<ref name="tompi"/>
dadi ora heran menawa [[Indonésia]] dijuluki negara klepto.<ref name="tompi"/>
 
Amarga fenomina kang kaya mengkené iki, Tompi ngimbau marang [[masarakat]] kanggo tetep ndukung [[musik]] ning negara [[Indonésia]] supaya ora ana pambajakan.<ref name="tompi"/>
 
 
6.047

besutan