Emma Watson: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
njangkepi artikel rintisan @ 13 juli 2011
(njangkepi)
(njangkepi artikel rintisan @ 13 juli 2011)
}}
 
'''Emma Charlotte Duerre Watson''' ({{lahirmati|Paris, Perancis|15|4|1990}}) inggih menika salah satunggalipun [[aktris]] saking negari [Inggris]] ingkang dados paraga [[Hermione Granger]] wonten ing film '''[[Harry Potter]]'''.<ref name="internet2">{{en}}[http://movies.nytimes.com/person/300014/Emma-Watson|accessdate=12 '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref> Emma Watson menika putranipun pasangan [[pengacara]] Chris lan Jacqueline ingkang samenika sampun pegatan.<ref name="internet1"/> Watson nggadhahi setunggal rayi jaler ingkang naminipun Alex.<ref name="internet1"/> Watson nelasaken wekdal nalika alit ing Kutha [[Paris]], [[Perancis]], [[Oxford]], [[Inggris]].<ref name="internet1"/> Nalika taksih sekolah Watson ndherek ''Dragon School'', satunggalipun sekolah swasta. Watson sekolah ing sekolah menika ngantos dumugi sasi Juni [[2003]].<ref name="internet1"/> Saderengipun main film Harry Potter, sejatosipun Watson dereng nggadhahi pengalaman ingkang kathah bab akting.<ref name="internet1"/> Sasanesipun sekolah, Watson nggadhahi aktivitas nyerat ''[[puisi]]'' utawi [[geguritan]]. Watson nate ndherek lomba nyerat ''puisi'' lan dados juaranipun.<ref name="internet1"/> Emma menika satunggalipun priyantun estri ingkang nggadhahi sipat blabah lan pinter.<ref name="internet1"/> Watson manggen kaliyan ibunipun, lan rayinipun Alex Watson manggen kaliyan ramanipun.<ref name="internet1"/>
 
== Karier ==
8.966

besutan