Mark Twain: Béda antara owahan

488 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.6.4) (bot Menambah: kk:Твен Марк)
| footnotes =
}}
'''Samuel Langhorne Clemens''' ({{lahirmati||30|11|1835||21|4|1910}}), luwih dikenal miturut jeneng merk pulpèné '''Mark Twain''', yaiku [[novelis]], [[penulis]], lan [[pengajar]] berkebangsaan [[Amerika Serikat]].Karyané kang paling terkenal yaiku ''[[The Adventures of Huckleberry Finn]]'', ''[[The Adventures of Tom Sawyer]]'', ''[[The Prince and the Pauper]]'', ''[[A Connecticut Yankee in King Arthur's Court]]'' lan buku non-fiksi kang judhulé, ''[[Life on the Mississippi]]''.
 
==Cathetan suku==
866

besutan