Quentin Tarantino: Béda antara owahan

455 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
lan dheweké uga taun main peran dadi [[Warren]] ning film GRINDHOUSE.<ref name="tarantino"/>
 
Ora namung dadi sutradara, dheweké kang kreatip kuwi uga akiré bisa nyipta karya , kang kayata <ref name="tarantino"/>:
*PULP FICTION diputer nalika taun [[1994]],
*ER nalika taun [[1995]],
*JIMMY KIMMEL LIVE nalika taun [[2004]],
*CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION diputer nalika taun [[2005]],
*KILL BILL kang diputer nalika taun [[2004]],
*SIN CITY diputer nalika taun [[2005]] lan [[film]]
*DEATH PROOF, [[film iki diputer nalika taun [[2007]].
 
 
6.047

besutan