Quentin Tarantino: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Main peran dadi [[Pick-Up Guy]] ning film kang judulé [[DESPERADO]] (nalika taun [[1995]])
lan dheweké uga taun main peran dadi [[Warren]] ning film GRINDHOUSE.<ref name="tarantino"/>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ora namung dadi sutradara, dheweké kang kreatip kuwi uga akiré bisa nyipta karya , kang kayata <ref name="tarantino"/>:
6.047

besutan