Origenes: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Sawise Leonidas mati dadi martir, bandane disita, lan bojone terlantar lan anak-anake kang ana 7.<ref name="internet1"/> Origenes mulai kerja dadi [[guru]] [[sastra Yunani]] lan [[''penyalin naskah'']].<ref name="internet1"/> Amarga akeh wong-wong pinter kang wis mati Alexandria kang disiksa, saengga sekolah [[katekisasi]] Kristen butuh banget tenaga kanggo mulang.<ref name="internet1"/> Ing umur 18 taun, Origenes wis dadi [[kepala sekolah]] ing sekolah katekisasi kuwi lan mulai mulang sinau lan nulis.<ref name="internet1"/>
 
Origenes uripe [[asketis]], waktu urip dienteke ing wayah bengi kanggo sinau lan dedonga, sarta turu ing ngisor tanpa dilemeki apa-apa.<ref name="internet1"/> kuwi dilakokake amarga Origenes setia karo gereja lan gawa kahormatane nama [[Kristus]].<ref name="internet1"/>
 
Origenes penulis kang ''produktif'' banget.<ref name="internet2">{{id}}[http://biography.jrank.org/pages/5230/Origen-(Origenes-Adamantius).html Origenes ] (Dipuntingali tanggal 3 Agustus 2011) </ref> Origenes bisa gawe ''sekretaris'' kang cacahe 7 kabeh bisa kerja kanthi apik. Origenes wis ngasilake luwih saka 2000 karya, salah sijine yaiku tafsiran-tafsiran ing saben ''kitab'' ing [[Alkitab]] sarta atusan [[khotbah]].
1.824

besutan