Bugatti Veyron: Béda antara owahan

69 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
==Spesifikasi lan Performa==
Veyron nduweni mesin 16 silinder, padha karo loro sudut sempit mesin V8 sing digabungake karo konfigurasi W.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.caranddriver.com/reviews/car/08q4/bugatti_veyron_16.4-road_test www.caranddriver.com](diundhuh 5 Agustus 2011)</ref> Saben silinder nduweni papat katup kanggo sewidhak papat, ananging konfigurasi V8 owah saengga digunakaake loro camshaft overhead kanggo ndongkrak loro bank silinder saengga totale dadi papat camshaft diperloake. Mesin diwenehi tenaga saka [[bi-turbocharger]] lan mindahake 7.993 sentimeter kubik (487,8 cu in), nganggo 86 persegi kanggo 86 mm (3,4, gedhene 4,4 in) bore lan stroke.<ref name="mobil">{{en}}[http://www.topspeed.com/cars/bugatti/2011-bugatti-veyron-164-super-sport-ar93002.html www.topspeed.com](diundhuh 6 Agustus 2011)</ref>
Tranmisi kopling ganda langsung-shift gearboz dikendaliake komputer otomatis karo piyu rasio roda unthu, nganggo gayung magnesium ning mburi kemudi lan wektu nggesere kurang luwih 150 milidetik, sing dibangun saka [[Ricardo]] Inggris ketimbang [[Borh-Warner]], sing dirancang [[DSG]] enem bantere sing digunaake karo Marques utama [[Grup Volkswagen]].<ref name="internet2"/> Veyron bisa diobahke ning modus semi utawa kebak sak kebake kanthi otomatis. tranmisi digenti butuh biaya kurang luwih € 120.000. iku uga nduweni papat roda permanen sing nggunaake sistem [[Traksi Haldex]].<ref name="internet2"/> Nggunaake Michelin PAX run ban khusus, dirancang kanggo ngakomodasi bantere Veyron, biaya sing diandharake kurang luwih 25.000 per set. Nggantine ban namung bisa ning [[Perancis]], kangggo layanane kemau dibutuhake biaya € 70.000. Total bobote 2,034.8 kg (£ 4486). Iki ndadeake mobil kuat kangao rasio bobot, miturut [[Volkswagen Group]], saka 446,3 tenaga jaran metrik (328 kW; 440 bhp). Per ton.<ref name="internet2"/>
 
 
637

besutan