Aaron Kwok: Béda antara owahan

250 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Sak liyané ning dunya musik, Aaron uga nekuni babagan dunya otomotif.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ora namung dadi [[penyanyi, dheweké uga anduweni profesi liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dheweké aktif uga dadi pembalap amatir lan kolektor mobil sport. <ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dheweké tau meluni ajang lomba balapan Ferrari F355 ning Makau Grand Prix,
nalika ngeramekaké salah sijining acara amal kampus.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
==Cathetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan