Aaron Kwok: Béda antara owahan

145 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Dheweké tau meluni ajang lomba balapan Ferrari F355 ning Makau Grand Prix,
nalika ngeramekaké salah sijining acara amal kampus.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Pengalaman balapan liyané yaiku nalika Piala Asia Porsche Carrera, dheweké migunakaké mobil tipe Porsche 911 GT3.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
 
==Cathetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan