Aaron Kwok: Béda antara owahan

308 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Ing dina Kamis, tanggal 01 April 2010, Zhang Ziyi lan aktor Hong Kong Aaron Kwok arep dipasangké ing film anyaré arahané sutradara [[Gu Changwei]].<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Film anduweni kang judulé ''THE ERA OF MAGIC'' iki lan meranaké pasangan kang anduweni lelara AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok/berita Zhang Ziyi - Aaron Kwok Jadi Pasangan Pengidap AIDS]dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
 
Film iki dijukut saka novel kang ceritané cinta tragis 2 penderita AIDS. <ref name="Aaron Kwok 2"/>
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhe ing desa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dheweké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang podo pasien AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
 
==Cathetan Suku==
6.047

besutan