Aaron Kwok: Béda antara owahan

282 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Sutradara yakin Ziyi nggawa filme ing box office.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
 
Bojone Gu, aktris [[Jiang Wenli]] dicasting kanggo pemeran pembantu. <ref name="Aaron Kwok 2"/>
pirang bintang liyané kang ndukung film iki, [[Pu Cunxin]], [[Cai Guoqing]],
[[Li Xuejian]] lan [[Li Danyang]], kabeh mau dadi ambassador kampanye anti-AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
==Cathetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan