Gunung Tangkuban Prau: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
(typo sithik)
(typo)
| Caption =
| Elevation = 2,084 meter (6,837 kaki)
| Location = [[Jawa BaratKulon]], [[IndonesiaIndonésia]]
| Prominence =
| Coordinates =
| Listing = [[Ribu]]
}}
[[Gambar:Tangkuban Parahu.jpg|150px|left|center|thumb|Kawah Gunung Tangkuban Perahu]]
 
'''Gunung Tangkuban Prau''' utawa '''Gunung Tangkuban Perahu''' utawa '''Gunung Tangkuban Parahu''' iku salah siji [[gunung]] sing dumunung ing [[provinsi]] [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]]. Dunungé watara 20 km arah lor [[Kutha Bandhung]], dhuwuré 2.084 [[mèter]]. Wangun gunung iki arupa ''Stratovulcano'' kanthi pusat erupsi sing pindhah-pindhah saka [[wétan]] mangulon.
Gunung Tangkuban Prau yaiku salah sawijine [[gunung berapi]] kang isih aktif ing [[Pulo Jawa]].<ref name="internet">{{id}}[http://www.navigasi.net/goart.php?a=ggtngprh] (dipunundhuh tanggal 5 April 2011) </ref> Gunung iki wis ana ping pira wae dicathet tau njeblug, kang andadekake kawah sing cacahe ana sanga.<ref name="internet"></ref> Ing antarané yaiku [[Kawah Ratu]], [[Kawah Upas]], [[Kawah Domas]], lan liya-liyane.<ref name="internet1">{{id}}[http://wisatamelayu.com/id/object/759/gunung-tangkuban-perahu/?nav=cat] (dipunundhuh tanggal 5 April 2011) </ref>
[[Gambar:Tangkuban Parahu.jpg|150px|left|center|thumb|Kawah Gunung Tangkuban Perahu]]
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Gezicht vanuit het bos op de eruptie van de vulkaan Tangkubanprahu TMnr 10023699.jpg|thumb|left|center|150px|Tangkuban Perahu 1910]]
 
{{Gunung ing Indonésia}}
{{DEFAULTSORT:Tangkuban Prau, Gunung}}
 
{{gunung-ing-indonésia-stub}
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
{{gunung-ing-indonésia-stub}}
 
[[Kategori:Gunung ing Jawa Kulon]]
4.454

besutan