Kutha Bandhung: Béda antara owahan

65 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}}
c (r2.7.1) (bot Menambah: kl:Bandung)
(+{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}})
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Barat]]
{{Jabar}}
{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}}
 
[[Kategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
4.454

besutan