3 Diva: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| pastmembers =
}}
'''Tiga Diva''' yakuwi grup musik trio vokal kang anggotaneanggotané kuwi para [[penyanyi]] kondhang, kayata [[Krisdayanti]], [[Titi DJ]], lan [[Ruth Sahanaya]], trio vokal iki nggabung ning awal 2006, dibentuk amarga batuwan saka [[Erwin Gutawa]] sing dadi penata musik lan [[Jay Subiyakto]] dadi penata artistik.<ref name="Diva 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/d/di3va/ biografi 3 Diva] dipununduh tanggal 23 September 2011</ref>
Konser 3 Diva iki diwiwiti karo iringané Erwin dan Jay, sukses dilaksanakaké
ning [[Jakarta]], [[Surabaya]], [[Bandung]] lan [[Denpasar]],
6.047

besutan